AVG / GDPR Privacy

PRIVACYVERKLARING LINES ARE EVERYWHERE ARCHITECTUURFOTOGRAFIE EN FOTOKUNST

(AVG en GDPR)

 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Netjes omgaan met uw privacygegevens is voor ons vanzelfsprekend. Via mijn website www.linesareeverywhere.com zullen we uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. We verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft gegeven en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet en GDPR.

OVER ONS www.linesareeverywhere.com wordt beheerd door Nicole Tanke, werkpartners en (virtual) assistenten

Onze gegevens zijn: Lines Are Everywhere Enschedesestraat 164 7552 CL HENGELO

KvK: 65566505

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE? Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, we persoonlijk kennis hebben gemaakt of online contact met elkaar hebben gehad, of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, vragen we u om uw gegevens in te vullen. We verwerken alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn: • Voor- en achternaam • E-mailadres • Telefoonnummer • Website • Bedrijfsnaam • Straat en huisnummer • Postcode en woonplaats • KvK nummer • IP-adres •

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE UW PERSOONSGEGEVENS? We verzamelen uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Uw voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwsbrieven
  • We slaan uw gegevens op in Adobe programma’s Lightroom en Photoshop, Icloud, Perfectview, Outlook, Moneybird, Onedrive, Mollie, WordPress en Dropbox.
  • • De gegevens die u invult in onze webshop, gebruiken we voor het maken van facturen en andere voorstellen,

UW GEGEVENS OP www.linesareeverywhere.com

UW persoonsgegevens slaan we in het e-mailsysteem dat we gebruiken, dit gaat via de servers van ActiveCampaign. Wanneer uw zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een contactformulier heeft ingevuld of een aankoop heeft verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kunt u zich elk moment makkelijk uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen via info@linesareeveryhere.com. We verwijderen uw e-mailadres aan het eind van elke maand uit ons bestand en we zullen gegevens niet verder bewaren, tenzij dat wettelijk verplicht is.

ONZE WEBSHOP We gebruiken de door u aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zullen uw gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Uw gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. Bij een betaling in de webshop van www.linesareeverywhere.com wordt u voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Uw betaalgegevens (iDeal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden dan ook niet door www.linesareeverywhere.com opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn: • Voor – en achternaam: Om uw bestelling te leveren aan de juiste persoon • Adres, postcode en woonplaats: Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van uw bestelling • Telefoonnummer: Mochten we u willen informeren over uw bestelling. Dit is nooit verplicht om in te vullen. • E-mailadres: Bij elke bestelling ontvangt u van ons, zodra we uw bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. We verwerken en bewaren uw factuurgegevens in ons online boekhoudsysteem MoneyBird en ze worden opgeslagen door Mollie, waardoor u met iDeal kunt betalen. • IP-adres: Uw IP-adres wordt bij het plaatsen van uw bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Als u een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden u transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van de server.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS We hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die we verwerken.

AAN WIE GEVEN WIJ UW GEGEVENS DOOR? Wij gebruiken uw gegevens alleen voor onze eigen zakelijke activiteiten, maar in de sommige gevallen kan het nodig zijn om uw gegevens door te geven aan anderen:

  • Leveranciers (waaronder “bewerkers”). We maken gebruik van leveranciers, waaronder websitebeheerders en hostingbedrijven voor het hosten van mijn website. De hostingprovider host je gegevens in Nederland, de websitebeheerder heeft slechts incidenteel toegang tot je gegevens als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van het beheer. • Mijn boekhouder. De gegevens die op uw factuur staan moeten we doorgeven aan onze boekhouder. • Mijn team. Voor mijn virtueel assistent, een sparringpartner bv als galeriehouder, productieteam en andere teamleden is het soms noodzakelijk om bij gegevens van klanten te kunnen. Ik heb met hen een overeenkomst gesloten, waarin ze voor geheimhouding getekend hebben.   • Juridisch adviseurs. Bij een juridisch geschil met u kan het nodig zijn uw gegevens door te geven aan een juridisch adviseur en deze in een juridische procedure te gebruiken. Daarbij zal ik alleen de gegevens doorgeven die noodzakelijk zijn in verband met de juridische procedure.
  • Overheidsinstanties. Als we daar wettelijk toe verplicht ben moeten we uw gegevens doorgeven aan overheidsinstanties, bijvoorbeeld aan de helden van de Belastingdienst.

 

COOKIES Een cookie is een klein bestandje dat door de website wordt meegestuurd en door uw browser op het apparat wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website gebruiken we cookies. Dat zijn cookies die nodig zijn om onze site goed te laten lopen (functionele cookies) en cookies die we gebruiken om andere relevante informatie te krijgen over personen die mijn site bezoeken (zogeheten niet-functionele cookies).

GOOGLE ANALYTICS Ook door de statistiekenpakketen Monster Insights en Google Analytics, worden cookies geplaatst. We willen graag weten hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. We willen natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, maar als wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hebben we goede statistieken nodig. Bij Monster Insights Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind u hier.

COOKIES UIT OF WEG Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen. Dingen die u altijd kunt doen: • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties. • Geef in uw browserinstellingen aan dat u niet ‘getrackt’ wilt worden. • U kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit uw browser en eventueel kunt u ze ook blokkeren per domein. Via de website Your Online Choices kunt u meer uitleg vinden hoe u cookies kunt uitschakelen.

BEWAARTERMIJN We bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor we ze hebben ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor nieuwsbrieven en e-mails, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen (je weet wel, belastingdienst). De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

UW RECHTEN u heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens we van u verwerenk, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u mij schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. U kunt uw verzoek aan ons e-mailen via info@linesareeverywhere.com

 

WIJZIGINGEN We behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

Nicole Tanke, mei 2018

LINES ARE EVERYWHERE

error: Content is protected !