Exposities

2023

 

Schouwart mei en juni 2023 – Schouwburg Hengelo

Lijnen in Hengelo – Bibliotheek Hengelo centrum

 

2022 Kunstmoment Diepenheim

2022 Kunstmarkt Tuindorp Hengelo

2021 Expositie in Atelier Nicole Tanke

Rondleiding op afspraak

Maak een afspraak met Nicole via CONTACT

2020 Brok Interieur

De series Lines of Silence en ABSTRACT ATTRACTS! waren enkele maanden te zien bij Brok Interieur in de binnenstad van Hengelo. Klik op de link voor overzichtsbeelden hiervan.

BNA AMSTERDAM

Vanaf september 2019 – eind maart 2020 exposeerde ik in het hoofdkantoor van de BNA in Amsterdam aan de expowand met een selectie van deze werken.
De LINES OF SILENCE is de eerste complete fotokunstserie van mij. Ik laat je je eigen keuze in vrijheid zien en daartoe nodig ik elke moderne kunstliefhebber uit om door haar ogen mee te kijken naar het veelzijdige lijnenspel van bijzondere locaties maar ook de alledaagse elementen buiten op straat, waar men vaak in deze huidige hectische samenleving aan voorbij loopt. Deze serie abstracte fotokunstwerken tonen de lijnen en patronen van haar wereld, de lijnen van stilte. Meer info vind u de op de pagina.

BNA, de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus
Adres: Jollemanhof 14, 1019 GW Amsterdam

 

2019 BOLOGNA, ITALIË

Vanaf 30 november 2019 – 12 december 2019 heb ik geëxposeerd ik met 4 werken tijdens de expositie ‘THE ILLUSION OF REALITY in Italië in de stad Bologna. Kunstcurator Paola van Trevisan International Art presenteert dan haar unieke “Little Treasures”, een tentoonstelling in klein formaat, in de Galleria De Marchi in Bologna.
Deze tentoonstelling promoot internationale kunstenaars uit Europa en de rest van de wereld en biedt een waardevolle gelegenheid voor artistieke, culturele en menselijke uitwisseling.
Deze tentoonstelling van kunstjuwelen is populair gebleken en heeft jarenlang vele kunstenaars en kunstkenners aangetrokken. Elke tentoonstelling telt kunstenaars uit maar liefst 40 landen.
Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om als Nederlandse maker van fotokunstwerken dit avontuur aan te gaan en deel te nemen aan de expositie. Op Instagram en LinkedIn zal ik in de week van 28 november 2019 via stories en berichten mijn avontuur tonen.

Een impressie van deze expositie vind u hier

2019 Kunstmoment Diepenheim

 

2018 LINES OF SILENCE

In 2018 heb ik enkele maanden geëxposeerd in Galerie Oostwal 2 in Ootmarsum.
Kijk voor een korte film van de LINES OF SILENCE expositie in Ootmarsum via

 

 

 

 

error: Content is protected !