Exposities

2019

  • BOLOGNA, ITALIË

Vanaf 30 november 2019 – 12 december 2019 exposeer ik met 4 werken tijdens de expositie ‘THE ILLUSION OF REALITY’ in Galleria de Marchi in Bologna (Italy). Meer informatie volgt snel.

 

  • BNA AMSTERDAM

Vanaf september 2019 – maart 2020 exposeer ik in het hoofdkantoor van de BNA in Amsterdam aan de expowand met een selectie van deze werken. U kunt gratis de expo bezoeken.
De LINES OF SILENCE is de eerste complete fotokunstserie van mij. Ik laat je je eigen keuze in vrijheid zien en daartoe nodig ik elke moderne kunstliefhebber uit om door haar ogen mee te kijken naar het veelzijdige lijnenspel van bijzondere locaties maar ook de alledaagse elementen buiten op straat, waar men vaak in deze huidige hectische samenleving aan voorbij loopt. Deze serie abstracte fotokunstwerken tonen de lijnen en patronen van haar wereld, de lijnen van stilte. Meer info vind u de pagina van de LINES OF SILENCE.

 

BNA, de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus
Adres: Jollemanhof 14, 1019 GW Amsterdam

 

  • KUNSTMOMENT DIEPENHEIM

Vanaf 17 oktober tot en met 27 oktober neem ik deel als fotokunstenaar met het kunstmoment Diepenheim. Meer informatie is te vinden via https//www.kunstmomentdiepenheim.nl/home/40

2018

 

LINES OF SILENCE

In 2018 heb ik enkele maanden geëxposeerd in Galerie Oostwal 2 in Ootmarsum.
Kijk voor een korte film van de LINES OF SILENCE expositie in Ootmarsum via

 

 

 

 

 

error: Content is protected !