Fotografie in opdracht in Twente

Lijnenspel, patronen en details. Lines Are Everywhere, lijnen zijn overal. Ik gebruik ze dagelijks in mijn composities onder andere bij fotografie in opdracht. Als architectuurfotograaf uit Twente fotografeer ik in opdracht voor bedrijven uit de architectuur-, interieur- , bouwbranche en zakelijke industrie uit Twente. De beelden die ik maak tijdens de fotografie in opdracht, leveren voor mijn klanten een eigen podium en presentatie op van hun trots. Deze beelden zorgen ervoor dat mijn klanten op een andere manier naar hun gebouwen of producten kijken en dit wordt vaak als meerwaarde gezien.

Wanneer ik jouw gebouw, project, openbaar object of product fotografeer neem ik de mogelijkheid, de ruimte en de tijd om maatwerk te leveren. Het gebruik van details, verschillende patronen en het lijnenspel zijn kenmerkend aan mijn fotografiestijl.

Voor wie is fotografie in opdracht?
Ik ben gevestigd in en werk veelal in Regio Twente. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk architectenbureaus, bouwbedrijven, bouw aanverwante bedrijven, overheden en toeleveranciers van de bouwbranche. De opdrachten voor architectuurfotografie variëren per opdrachtgever. Ik hanteer de onderstaande vijf categorieën in mijn communicatie. Wil je specifiek meer weten over een onderwerp? Klik dan op een van deze 5 onderwerpen.

Wat is fotografie in opdracht?
Ik fotografeer jouw droomontwerp, gebouw, project, object of product zo mooi mogelijk. Mijn stijl is autonoom en neigt naar de kunstzinnige kant. Deze eigen, herkenbare en unieke stijl is een aanvulling op jouw communicatie uitingen. Met mijn marketingachtergrond is het creëren van een maatwerk oplossing en het meedenken over het inzetten van de beelden, ter behoeve van communicatie, een extra service. Bekijk hier de film hoe ik buiten aan het werk ben.

Werkwijze

Ik hanteer een efficiënte en snelle werkwijze door middel van het gebruik van een stappenplan. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

 

 

error: Content is protected !