In opdracht

Lijnenspel, patronen en details. Lines Are Everywhere, lijnen zijn overal. Ik gebruik ze dagelijks in mijn composities onder andere bij fotografie in opdracht. Als architectuurfotograaf uit Twente fotografeer ik in opdracht voor bedrijven uit de architectuur-, interieur- , bouwbranche en zakelijke industrie uit Twente. De beelden die ik maak tijdens de fotografie in opdracht, leveren voor mijn klanten een eigen podium en presentatie op van hun trots. Deze beelden zorgen ervoor dat mijn klanten op een andere manier naar hun gebouwen of producten kijken en dit wordt vaak als meerwaarde gezien.

Wanneer ik jouw gebouw, project, openbaar object of product fotografeer neem ik de mogelijkheid, de ruimte en de tijd om maatwerk te leveren. Het gebruik van details, verschillende patronen en het lijnenspel zijn kenmerkend aan mijn fotografiestijl.

Voor wie is fotografie in opdracht?
Ik ben gevestigd in regio Twente en werk in binnen en buitenland voor opdrachtgevers. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk architectenbureaus, bouwbedrijven, ICT en bouw aanverwante bedrijven, overheden, en toeleveranciers van de bouwbranche. De opdrachten voor architectuurfotografie variëren per opdrachtgever. Ik hanteer de onderstaande categorieën in mijn communicatie. Wil je specifiek meer zien en lezen per categorie? Klik dan op een van deze onderwerpen.

 

 

 

error: Content is protected !