Fotokunst designs- abstracte fotografie van lijnen en patronen

Fotokunst is dé trend van dit moment. Kunstzinnige fotografie aan de muur van jouw woonkamer, kantoor of bedrijfspand als unieke eyecatcher. Bedrijfskunst kan de sfeer van jouw woonkamer, of kantoor omtoveren tot een fijne, krachtige en persoonlijke plek. Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld in de de vorm van een losse foto of een complete fotokunstserie.

fotokunst van andere perspectieven en details

Ik ben architectuurfotografe en mijn liefde voor architectuurfotografie is zo groot dat ik naast werk in opdracht ook autonome abstracte fotokunstwerken maak. Mijn specialiteit en interessegebied liggen bij het maken van abstracte fotografie kunstwerken van lijnen en patronen. Mijn stijl kenmerkt zich door het zien van andere perspectieven, door te kijken naar details van gebouwen, openbare elementen maar ook van technische of industriële producten. Branches zoals architectuur, bouw, ICT, (nano)technologie en kunst zijn hierdoor een goede match met de stijl van Lines Are Everywhere.

Ik denk graag mee om mijn abstracte fotokunst of een complete abstracte fotokunstserie visueel zo mooi mogelijk weer te geven in jouw woning of bedrijf. Als je kijkt op mijn Instagram account zie je een diversiteit van abstracte fotokunstwerken uit het normale leven. Op mijn pagina Bedrijfskunst vind je meer informatie over maatwerk bedrijfskunstwerken .

Abstract fotokunstwerk 'Take on Me" van de serie 'ABSTRACT ATTRACTS!" van fotografe Nicole Tanke van www.linesareeveryhere.com
Abstract fotokunstwerk ‘Take on Me” van de serie ‘ABSTRACT ATTRACTS!”

Bij mijn kunstfotografie wil ik graag de schoonheid van het alledaagse laten zien. Ik leef veel bewuster sinds ik een burn-out heb gehad en kijk dankzij mijn camera veel beter en scherper. Met mijn abstracte fotografie van lijnen, patronen en details hoop ik ook anderen te kunnen inspireren om beter te kijken naar de schoonheid van alledaagse elementen in onze samenleving.

Zoektocht naar rust in fotokunstwerkseries

De afgelopen jaren heb ik deze schoonheid weten te vangen in heel veel foto’s. Ik heb de meest bijzondere foto’s verzameld en hiermee abstracte fotokunstseries samengesteld.

Fotoseries

  1. LINES OF SILENCE is mijn eerste complete serie abstracte fotografie van lijnen en patronen die ik maakte en deelde met het publiek. Deze serie abstracte fotokunstwerken tonen de lijnen en patronen van mijn wereld, de lijnen van stilte. De serie LINES OF SILENCE is geëxposeerd in Ootmarsum, Diepenheim en heeft daarna ruim een half jaar in het hoofdkantoor van de BNA in Amsterdam gehangen
  2. De tweede fotokunstserie ABSTRACT ATTRACTS! zoekt ook naar een rustiger tijd met minder prikkels en tijd om rustig Top 40  liedjes op te nemen met een ouderwetse cassetterecorder. In deze serie ga ik terug naar de jaren ’80 en haalde ik zoveel mogelijk verwijzingen naar het huidige tijdbeeld weg zodat ik er mijn eigen werkelijkheid in kon zien.
  3. Fotoserie 3 is in de maak..

Wil je mijn vrije werk bekijken en samen kijken naar een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met me op.

Abstract fotokunstwerk 'Dancing in the Dark" van de serie 'ABSTRACT ATTRACTS!" van fotografe Nicole Tanke van www.linesareeveryhere.com
Abstract fotokunstwerk ‘Dancing in the Dark” van de serie ‘ABSTRACT ATTRACTS!

 

Abstracte fotokunst van www.linesareeverywhere.com

Abstracte fotokunst van www.linesareeverywhere.com

error: Content is protected !