Marketing freelance opdrachten

Na mijn afstuderen in 2001 heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in marketing binnen het bedrijfsleven en bij een grote onderwijsinstelling in Twente. Tegenwoordig ben ik zelfstandig ondernemer, waarbij ik jarenlang creatieve ideeën heb ontwikkeld voor klanten en sociale mediakanalen heb opgezet en beheerd.

Ik ben een initiatiefrijk en sociaal persoon die gemakkelijk contacten legt. Mijn persoonlijkheid is een unieke mix van creativiteit, gevoeligheid, intuïtie en een no-nonsense, praktische aanpak. Ik geniet van werkzaamheden waarin ik mijn vaardigheden als hands-on verbinder, innovatieve denker en relatiebeheerder kan benutten. Bovendien heb ik een high sensation seeker persoonlijkheid.

Met een achtergrond in HEAO-CE Marketing en uitgebreide ervaring in marketing, administratie en procesbeheer, heb ik een gedegen basis opgebouwd. Daarnaast heb ik de fotografieopleiding aan de School voor Fotografie voltooid. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid drijven mij voortdurend om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

 

wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen:

 

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen, stuur dan een mail via de contactbutton.

 

opdrachtgevers/werkgevers

 

 

 

 

 

error: Content is protected !