Expositie bij Frans op den Bult

Wegrestaurant Frans op den Bult uit Deurningen is al vanaf 1826 een bekend begrip in Twente. Ze biedt op de 1e verdieping een expositie aan van kunstfotografe Nicole Tanke van Lines Are Everywhere uit Hengelo. Frans op den Bult is een bekende naam langs de snelweg A1 in Nederland. Het is een tussenstop voor chauffeurs die onderweg zijn. Frans op den Bult heeft veel meer te bieden waaronder een hotel, een borrelzaal, een wandelpark en vergaderzalen voor de zakelijke markt tot max 60 personen.

Vrij toegankelijke expositie op de 1e verdieping

Met de camera als gids heeft de fotografe in de afgelopen jaren series kunstwerken gecreëerd die de verborgen schoonheid van het dagelijks leven vastleggen. Kleine details zijn in diverse vormen gefotografeerd en op diverse manieren afgedrukt. Ze vertelt een verhaal van ontdekking en verwondering. Ze exposeerde voorheen in Hengelo,Bologna, Amsterdam, Diepenheim. Nu heeft ze hier een vaste expositieplek in Twente die 7 dagen in de week geopend is. De kunstwerken en kunstkaarten zijn te koop.
Elke vergaderzaal is ingericht met een verschillend fotoserie thema, een gemeenschappelijke deler is de passie voor lijnen en patronen uit het dagelijks leven.

Workshops Smartphonefotografie

Goed kijken kun je leren! Naast de expositie worden er door Nicole Tanke vanaf mei 2024 smartphoneworkshops georganiseerd ‘Leer betere foto’s maken met je smartphone’
Je krijgt handvatten om de mooie elementen uit het ‘normale leven’ te zien. Je ontdekt vooral hoe leuk het is om te zien dat het beter kijken een blijvend cadeau voor jezelf is. En dat je vanaf nu anders kunt gaat kijken naar jouw eigen omgeving.
“Ik wil mensen inspireren om beter te kijken. Ook mensen die net als ik niet zijn opgegroeid met kunst, kunnen hierdoor hun blik verbreden en anders naar de wereld om hen heen gaan kijken, gewoon bij jou om de hoek.” Ervaar de omgeving m je heen op een andere manier.

Workshops ‘leer beter kijken’
De eerste workshops worden gestart in mei vinden plaats vanaf het startpunt bij Frans op den Bult.

De data en tijden zijn als volgt:
• Zaterdag X juni 2024 , 10.00 uur – 12.00 uur
• Zaterdag x juni 2024, 10.00 uur – 12.00 uur

De kosten bedragen 25 euro per persoon, inclusief e – book Compostie Smarthonefotografie, koffie en lekkers.

Meld je aan via deze link xxx en reserveer je plek op een van deze data.
Bij slecht weer worden de wandelingen verplaatst naar een later tijdstip.

Locatie
Frans op den Bult
Hengelosestraat 6
7561 RT Deurningen

Meer informatie over de vergaderlocaties van Frans op den Bult

error: Content is protected !