Werk in uitvoering fotografie in Twente

Werk in uitvoering fotografie is een genre in de fotografie. Als fotograaf maak ik als het ware een naslagwerk van een bouwproject.
Ik werk voornamelijk in opdracht voor architecten, bouwbedrijven, aannemersbedrijven en ondernemers in Twente die nauw betrokken zijn bij de bouw. Ik fotografeer tijdens de bouw van woningen, villa’s, kantoorpanden, sportfaciliteiten en winkels. Professionele fotografie is een meerwaarde wanneer je met jouw bouwproject klanten wilt werven en ze alvast wilt inspireren. Want met sfeervolle fotografie van bouwprojecten die in ontwikkeling zijn, voorzie je je doelgroep van een compleet beeld. Weergeven van beelden is altijd een onderdeel van een bouwproject. Ik leg in documentaire stijl de kracht, de kennis, de expertise en de passie die hierin gestoken wordt vast.

Observeren
Gevoel en emotie in een foto zijn daarom van groot belang. En die probeer ik met mijn autonome stijl die naar de kunstzinnige kant neigt te vangen tijdens het observeren vanachter mijn camera. Deze eigen, herkenbare en unieke stijl en de kunst om de schoonheid van het alledaagse te zien, is een meerwaarde wanneer je mij inhuurt als fotografe. Mijn unieke en kunstzinnige stijl, waarbij lijnenspel, patronen en details centraal staan, probeer ik ook in deze vorm van fotografie door te voeren. Toch staat de mens aan het werk centraal. Daarom zijn deze foto’s ook in te zetten voor verschillende marketingdoeleinden, zoals een website, brochure of beurswand. Zo neem je jouw potentiële klanten het hele bouwproces mee hoe de mensen van jouw bouwbedrijf en de vorderingen van het bouwproces tot stand komen.

Voor wie is fotografie in opdracht?
Als fotografe ben ik gevestigd en werk ik veelal in Regio Twente. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk architectenbureaus, bouwbedrijven, bouw aanverwante bedrijven, overheid en toeleveranciers van de bouwbranche. Naast deze vorm van fotografie in Twente focus ik me ook op de vier onderstaande onderwerpen. Wil je specifiek meer weten over een onderwerp? Klik dan op een van deze 4 onderwerpen.

Meer over fotografie in opdracht vind je op deze pagina. Bekijk hier de film hoe ik buiten aan het werk ben.

Afbeeldingsresultaat voor WILMINK OOSTERVELDAfbeeldingsresultaat voor bct architecten

error: Content is protected !